JŪSŲ INTERNETINĖ PARDUOTUVĖ NAUJŲ IR NAUDOTŲ KEPYKLŲ MAŠINŲ

Ieškote naudotų kepinių mašinų, tokių kaip spiraliniai minkytuvai, denio krosnys, stelažinės krosnys, vyniotinės sistemos, duonos sistemos, NAUJOS prekės, priedai, plakimo mašinos, maišytuvai,

JŪSŲ INTERNETINĖ PARDUOTUVĖ NAUJŲ IR NAUDOTŲ KEPYKLŲ MAŠINŲ

Turime didelį naudotų kepinių mašinų ir įrangos pasirinkimą bei platų priedų pasirinkimą. Ieškote naudotų kepinių mašinų, tokių kaip spiraliniai minkytuvai, denio krosnys, stelažinės krosnys, vyniotinių sistemos, duonos sistemos, NAUJOS prekės, aksesuarai, plakimo mašinos, maišytuvai, vyniojimo mašinos, lakštų vyniotuvai, ilgi batonų voleliai, šarmo sistemos, bandelių presai, keptuvės, krosnys, gruzdintuvės, temperatūros valdymo blokai, konditerijos mašinos, keltuvai, minkymo mašinos, raugo sistemos, pjaustymo mašinos, silosai ir kt.

Turime keletą mašinų sandėlyje! Taip pat ir konditerijos reikmėms!

Įmonės likvidavimas: Perkame Jūsų orkaites ir mašinas

Jei įmonė turi būti likviduota, mašinų perpardavimas yra tik viena iš daugelio darbų, kuriuos reikia atlikti. „BackTim“ kepyklos mašinos mielai jums padės tai padaryti. Kaip naudotų kepinių mašinų specialistas, galime perimti tiek atskirus įrenginius, tiek pilną kepyklos įrangą. Taip pat džiaugiamės galėdami nustatyti teisingą specialių mašinų kainą.

Mūsų įmonė, įsikūrusi Bylefelde, turi erdvią parodų salę, kurioje pristatome didžiulį naudotų kepimo mašinų asortimentą 3000 kvadratinių metrų plote. Mūsų filialas yra pirmasis kontaktinis taškas kepėjams iš visos Vokietijos, ieškantiems naudotos įrangos savo verslui. Taip pat mielai perkame jūsų senas mašinas. Nuo orkaitės iki miltų silosų, tešlos ruošimo įrenginių iki sukomplektuotų gamybos linijų – beveik kiekvieną įrenginį priimame keičiant dalimis.

Pirkimas ir išvežimas sąžiningomis kainomis


Kaip pramonės ekspertai, mes tiksliai žinome, kiek kainuoja jūsų senos mašinos. Nepriklausomai nuo to, ar įrenginiai yra beveik nauji, ar vidutinio naudojimo: mielai pakeisime jūsų sistemas dalimis. Senas mašinas dažniausiai paruošiame, patikriname ir išvalome prieš pasiūlydami savo klientams kaip naudotas kepimo mašinas. Nepriklausomai nuo to, ar atliktas dalinis, ar visiškai kapitalinis remontas: visų dydžių komercinės kepyklos mūsų asortimente ras tinkamą įrangą.

Ar jums reikia pagalbos išmontuojant ir išmontuojant sistemas? Čia taip pat galite naudotis „BackTim“.  Kepyklos technologija kaip kompetentingas paslaugų teikėjas. Mūsų patyrę montuotojai mielai imsis bet kokių būsimų darbų ir visada laikysis jūsų darbo procedūrų. Juk tiksliai žinome, kiek planų slypi įmonės likvidavimas. Mūsų profesionalai lydi jūsų įmonės likvidavimą ir perima pilną išmontavimą bei išvežimą, kad galėtumėte ramiai pasirūpinti vykstančiu verslu.

Sužinokite dabar ir parduokite naudotas kepimo mašinas Kepyklos likvidavimas

Nesvarbu, ar tai smulkus amatų verslas, kepyklų tinklas ar pramoninė kepykla: mes esame jūsų kontaktas, jei ieškote pirkėjo naudotoms kepimo mašinoms. Nuo tešlos maišytuvo iki visos gamybos linijos keičiame visų tipų ir dydžių senas mašinas dalimis. Jei ieškote naujos verslo įrangos, tikrai rasite tai, ko ieškote, mūsų gerai aprūpintame salone Bylefelde.

Susisiekite su mumis dabar ir paprašykite neįpareigojančio pasiūlymo jūsų naudotai įrangai. Senas naudotas kepimo mašinas galite parduoti specializuotam pardavėjui geromis kainomis, o išmontavimą palikti mūsų patyrusiems meistrams. Taigi niekas netrukdo sklandžiai veikti.

Perkame ir parduodame

metų naudotos kepyklos mašinos. Priklausomai nuo užsakovo pasirinkimo, kepėjo būklės arba profesionaliai suremontuotas.

Mūsų 2000 kvadratinių metrų sandėlyje visada turime gerai naudotų ir suremontuotų kepimo mašinų.

Susisiekite su mumis bet kuriuo metu.

Telefonas: 05224 / 9769239

El. Paštas: info@backtim.com

„BackTim“

Susiję įrašai

Kraunasi Prašome palaukti.

Dabartiniai skelbimai iš mūsų turgavietės

Kraunasi Prašome palaukti.
Kategorijos pasirinkimas